header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Alice Binnendijk nieuwe bestuurssecretaris

Nieuws afbeelding 20-7-2014
Alice Binnendijk wordt secretaris van het bestuur van HBS. De ledenvergadering heeft daar in juni met enthousiasme mee ingestemd. Alice volgt Marten van Vliet op die deze functie de afgelopen vijf jaar heeft bekleed.

Alice is getrouwd en moeder van twee hockeyende dochters, Jip (12) en Merel (10). Sinds een jaar is ze maandagtrimmer bij HBS. Alice is journaliste, werkt als chef reportage bij het weekblad Flair en schrijft onder meer voor hockey.nl, waar zij beter bekend is als de hockeymam (http://hockey.nl/columns-overview/#hockeymam-nl).

Bij HBS krijgt Alice naast het secretariële werk onder meer de portefeuille Communicatie onder zich en richt zij zich komend seizoen op een betere communicatie en informatie met leden en vrijwilligers.
 
Alice: ‘Ik heb HBS leren kennen als een warme en gezellige vereniging met een gezonde sportieve ambitie. Daar voelen mijn dochters zich thuis, en ik ook. Ik hou van hard werken, heb veel energie en ben dol op sport, in het bijzonder hockey. Mijn enthousiasme voor hockey zet ik graag om in het werk voor het bestuur van de mooiste hockeyclub uit de regio.’ 

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram