header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

HR-managers Sanne Muijser en Jens Pohland ondersteunen bestuur

Nieuws afbeelding 19-7-2014
Sinds het begin van de zomer heeft HBS twee vrijwilligers die de HR (Human Resource-taken) van het bestuur ondersteunen en begeleiden. Dit zijn Sanne Muijser en Jens Pohland.  In het kort stelt het bestuur ze hier voor:
Sanne Muijser (41) begeleidt sinds 1 juli 2014, de HR-activiteiten van HBS. Dit gaat met name om de betaalde krachten bij HBS, de trainers en de td's. Sanne woont in Haarlem, is getrouwd en heeft twee dochters, Annemijn en Marlien, die vanaf komend seizoen gaan hockeyen op HBS.
Volgens Sanne is de vrijwilligersfunctie: 'een mooie gelegenheid om je ook nuttig te maken voor de club. Overigens heb ik zelf lang gevoetbald en fiets ik nu fanatiek.Als zelfstandige adviseer ik branche- organisaties of beroepsverenigingen waarbij ik regelmatig het management van de vereniging onder mijn hoede krijg. Ik hoop dat ik met deze ervaring ook mijn professionele bijdrage kan leveren bij HBS'.


Jens Pohland (42), woonachtig in Overveen, is van Noors/Duitse afkomst, maar woont al sinds 1998 'op en af' in Nederland. Jens gaat zich bij het HR-werk bezig houden met de contracten (in samenspraak met Benjamin Vaandrager (arbeidsjurist), terwijl Sanne zich zal storten op het begeleiden van de de functionerings- en beoordelingsgesprekken.

Jens is in het dagelijkse leven Chief Risk Officer bij de Japanse Mizuho Bank Nederland. Van huis uit is Jens een jurist, maar heeft via diverse functies in de afgelopen 5 jaar veel HR-ervaring opgedaan. Jens zijn dochter Sophia gaat hockeyen bij de puppies.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram