header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Bootcamp, teambuilding en fitnesstrainingen op HBS

Nieuws afbeelding 16-7-2014
HBS start in het nieuwe seizoen een samenwerking met de Outdoor Fitnessclub (www.outdoorfitnessclub.nl). De deskundige en enthousiaste trainers van de Outdoor Fitnessclub (OFC)  staan in de startblokken om met HBS-ers te gaan sporten.  

Leden en hun familie kunnen individueel inschrijven voor bootcamp of als team voor speciale teambuildingstrainingen. De deelnemers kunnen voor en na de trainingen uiteraard gebruikmaken van de accommodatie van HBS (kleedkamers, toiletten, douches en bar).
 
De trainingen met de Outdoor Fitnessclub starten rond eind augustus. Mogelijke dagdelen/tijdstippen zijn maandagavond, woensdagavond, zaterdagochtend en/of zondagochtend. 

De duinen en de directe omgeving van HBS vormen het ideale terrein voor deze pittige én gezellige trainingssessies. Meer details (trainingstijden, kosten individueel of per team, frequentie) worden in de loop van de tijd bekendgemaakt op deze site, facebook en twitter.
 
Doe mee en schrijf je straks met je team (met coach en manager) in, of individueel met andere HBS-leden voor bootcamp, teambuilding of fitnesstrainingen.  
In de bijlage het inschrijfformulier, onderaan de pagina.
 
Heb je al vragen, mail die dan naar [email protected]

Het bestuur van HBS


Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Gerelateerde nieuwsberichten

Sponsoren


Facebook

Instagram