header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Bereid je voor op het nieuwe seizoen met een hockeykamp!

Nieuws afbeelding 4-8-2014
Na het succesvolle kamp in de mei- en juli, worden de Nationale Sportkampen in augustus weer georganiseerd op HBS! 

Deze zomer zijn er van 11 t/m 15 augustus vier verschillende kampen. Voor de echte hockeyfanaten van 8 t/m 14 jaar is er het Tophockeykamp of Topkeeperskamp. Er wordt de hele dag gehockeyd en je zal elke dag een clinic krijgen van een topspeler of topcoach. Voor de kinderen die liever alleen ’s ochtends hockeyen en ’s middags andere sporten en spellen doen, is er het Orginal Hockeykamp (6 t/m 14 jaar). 

Voor de jongste kinderen is er het Sport & Spelkamp (4 t/m 7 jaar). Hier komen de deelnemers op spelenderwijs in aanraking met verschillende sporten en spelletjes. 
   
Op de kampen wordt veel aandacht besteed aan het leren van nieuwe technieken, snelle passeerbewegingen en spectaculaire scoringstechnieken door middel van leuke en uitdagende oefeningen. Het hockeyprogramma is geschreven door Roelant Oltmans en Marc Lammers, de beste trainers van Nederland. Je zult dus enorm veel leren tijdens het kamp. Ook de knotshockeyboarding en de buikschuifbaan zijn weer van de partij om het kamp tot een groot succes te maken!! 

Extra info
Al deze dagkampen zijn van 11 t/m 15 augustus en duren elke dag van 9.30 uur tot 16.30 uur. Je mag eerder gebracht en later gehaald worden. Ga voor meer informatie en om je in te schrijven naar www.nationalesportkampen.nl   

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram