header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd ABC11D

HBS Jongens B4 Kampioen 2e Klasse!

Nieuws afbeelding 23-5-2014
Een wedstrijd voor het einde is JB4 kampioen van de 2e Klasse geworden. Directe concurrent Hurley B5 kan ons niet meer inhalen.

HBS B4 heeft vrijwel vanaf het begin bovenaan gestaan. Met de meeste gewonnen wedstrijden, meeste goals voor en de op een na minst gepasseerde verdediging, de terechte kampioen.

Zondag 17 mei was het dan zover. We speelden om 9.30 uur thuis op veld 1 tegen hekkensluiter WFHC Spire. Het veld goed besproeid, lekker zonnetje en veel publiek langs de kant. Meelevende ouders, broers, zussen, opa’s en oma’s zagen een ontketend HBS al binnen 2 minuten op 2-0 voorkomen. Toen was de wedstrijd feitelijk al gespeeld. 

Uiteindelijk wonnen we met 6-2 dik verdiend. Een ereronde met beker. Elftalfoto’s, felicitaties, taart en ontlading. Bij het maken van de teamfoto’s op de trappen bij ons prachtige clubhuis, leek het wel alsof we de Champions League hadden gewonnen. Zoveel fotografen!

Het kampioenschap is een teamprestatie. We zijn in de loop van het seizoen steeds meer naar elkaar toegegroeid zoals dat zo mooi heet. Niet dat we individueel de beste spelers hadden, maar meer dat we als eenheid speelden, knokten voor elkaar, elkaar het succes gunden en positief bleven, heeft tot dit kampioenschap geleid. Ook de grote betrokkenheid van de ouders heeft absoluut bijgedragen aan de positieve sfeer.

Hoewel de trainingsopkomst niet altijd hoog was, zijn de jongens altijd positief geweest over de trainingen en de oefeningen. Dank dus ook aan de trainers Koen van Marken, Pepijn Hendriksen en Arthur Sernee.

Zaterdag de laatste wedstrijd tegen Kraaien B3 en dan een feestelijke seizoensafsluiting in de vorm van een barbecue. Het was een heerlijk seizoen met het kampioenschap als prachtige bekroning.

Folkert Kadijk (manager) en Rob van Benthem (coach).


Reacties


Berber van der Schaaf

23-5-2014 @ 19:21:52 |Super goed gedaan jongens!!

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram