header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd ABC11D

HBS MC1 wint de triple!

Nieuws afbeelding 14-4-2014

Afgelopen zaterdag heeft HBS MC1 een uniek resultaat behaald: het wint in één seizoen de voorcompetitie, de zaalcompetitie én de reguliere competitie. Naast twee Sub-Topklasse titels is nu ook de welverdiende Topklasse titel binnen.  Een prima prestatie van een leuke en gezellige groep meiden. 


Op de velden van De Kikkers in Nieuw-Vennep had MC1 het de eerste helft erg lastig, vooral met het eigen spel. Gelukkig kregen de meiden de geest in de tweede helft weer te pakken en wisten ze een 1-0 achterstand om te buigen in een terechte 2-3 overwinning. 

Na de wedstrijd heerste er totaal nog geen euforische stemming, sterker nog, de meiden waren zich nog niet eens bewust van het feit dat ze inmiddels in ieder geval officieus kampioen waren geworden. Later in de middag werd duidelijk dat de concurrentie punten had verspeeld, waardoor de meiden plotseling nu al officieel kampioen waren. 

Beter hadden ze het niet kunnen plannen, want het CD-(kampioens)feestje stond al weken op afgelopen zaterdagavond gepland. Het derde kampioenschap van dit seizoen werd dan ook wederom goed gevierd.


Na een paar weken waarin het hockeyend niet altijd even sprankelend was als voorheen, kunnen de meiden nu even genieten van een kleine vakantie. Over twee weken pakt de groep de draad weer op en werkt het toe naar de drie laatste wedstrijden van dit seizoen. Hopelijk geeft het de meiden de energieboost om ook die laatste weken nog mooie stappen te maken richting een nieuw en hopelijk net zo succesvol seizoen. 


HBS MC1

So who am I? I am a Champion!


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Gerelateerde nieuwsberichten

Sponsoren

Facebook

Instagram