header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Ga samen met je teamgenoten naar het D1/ H1-kamp van 28 t/m 30 april

Nieuws afbeelding 25-4-2014 Ga samen met je teamgenoten naar het HBS Heren 1 en Dames 1 kamp! Spelers van de eerste elftallen van HBS zullen jou en je teamvrienden de leukste en meest uitdagende oefeningen voorschotelen en je veel tips geven hoe jij een nog betere hockeyer wordt! 

Ook worden er veel partijvormpjes gedaan, lol gemaakt en zijn er luchtkussens aanwezig om even bij te komen van al dat hockeyen. Kortom: de ideale invulling van jouw meivakantie! 

Het hockeykamp is zowel voor spelers als voor keepers (6 t/m 14 jaar).

 
Dit driedaagse kamp wordt georganiseerd in samenwerking met de Nationale Sportkampen. Op het leukste kamp van Nederland wordt veel aandacht besteed aan het leren van nieuwe technieken, snelle passeerbewegingen en spectaculaire scoringstechnieken door middel van leuke en uitdagende oefeningen. Het hockeyprogramma is geschreven door Roelant Oltmans en Marc Lammers, de beste trainers van Nederland. Je zult dus enorm veel leren tijdens het kamp.

Korting voor leden van HBS!


Het HBS Heren 1 & Dames 1 kamp kost maar 
€ 199,- en speciaal voor HBS jeugdleden is er een ledenkorting van € 20,-. Kom je met 4 teamgenoten dan krijg je hier nog 20 euro extra korting op (per deelnemer) en betaal je maar euro 159,- pp. Deze laatste korting wordt achteraf verrekend.

De Heren 1 & Dames 1 kamp is in de meivakantie van maandag 28 t/m woensdag 30 april van 9.00 uur tot 17.00 uur. 

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram