header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Opzeggen? Doe dat zonder kosten vòòr 1 mei!

Nieuws afbeelding 25-4-2018

Leden die hun lidmaatschap willen opzeggen, dienen dit vòòr 1 mei van het lopende seizoen (2018) te doen. Twijfel je als A-lid, vanwege examens, inloting of het vinden van een kamer. Zeg dan altijd onder voorbehoud op bij de ledenadministratie.

Onder voorbehoud opzeggen kan allèèn als je A-lid bent. Onder voorbehoud opzeggen eindigt op de datum van je (her)examenuitslag. En voor inloten geldt hetzelfde. Voor het vinden van een kamer maak je afspraken met de ledenadministratie.

De makkelijkste en snelste manier is:
ga naar de HBS-site, en druk op de knop OPZEGGEN in de linkerkolom.
Een opzegformulier wordt zichtbaar, vul alles in (ook de reden van opzeggen) en geef indien nodig een toelichting; verzend vervolgens het formulier. 

Opzeggen bij je coach en/of trainer geldt NIET, altijd het formulier gebruiken!

Je opzegging wordt verwerkt en je ontvangt van de ons een bevestigingsmail. Dus zodra de ledenadministratie jouw opzegging heeft bevestigd, is deze pas definitief.

Bewaar deze mail om problemen te voorkomen. Zorg ook dat je JUISTE mailadres bij ons bekend is. De bevestiging van je opzegging wordt na dat mailadres, is het eerste mailadres, verzonden. Geen  mail ontvangen? Neem dan telefonische contact op.

Wil je meer weten over het opzeggen, klik dan hier (onderop de pagina staat het bericht): http://www.mhchbs.nl/site/default.asp?Option=2500 

Let op! Bij te laat opzeggen ben je volledig contributieplichtig!

Uiteraard hopen we dat jullie natuurlijk bij HBS blijven spelen, of als de gelegenheid zich voordoet weer bij HBS komt hockeyen! 

 

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram