header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

NOODOPROEP Ca. 450 BALLEN ZOEK van HBS.

26-10-2007
De meeste leden op HBS stellen het op prijs om te trainen met meer dan voldoende ballen. Als HBS hebben we dan ook gemeend aan deze wens te voldoen en aan het begin van het seizoen zag de ballen verdeling er als volgt uit:
Heren 1:   150 stuks
Dames 1:  150 stuks
Keepers:  150 stuks
DEF:        107 stuks
Rest:         240 stuks (verdeeld over 8 kratjes à 30 stuks)
                797 stuks

Nu, een kleine 2 maanden en een hoop trainingen verder, heb ik al weer meerdere malen de ballen aangevuld tot het start niveau en nu zijn weer nagenoeg alle ballen verdwenen.

Schadepost tot nu toe ca. € 1.800,00 . En met dat geld hadden we een hoop andere dingen kunnen doen voor onze leden en trainers. Nu weten wij bijna zeker dat deze ballen niet kapot zijn gegaan of kwijt zijn. Vanuit de welbekende wandelgangen is reeds vernomen dat een hoop teams van HBS nu allemaal beschikken over een tasje inspeelballen en dat er een hoop leden het idee hadden dat het best aardig is om een paar ballen thuis te hebben om in de tuin of op straat te kunnen oefenen. Dit is niet onze gedachte toen wij de ballen ter beschikking stelde aan onze leden. De ballen zijn van HBS en horen ook thuis op HBS!! en dus niet bij u in de sticktas, ballentas of thuis. Een bal kost ons al snel een kleine € 4,- per stuk, dus reken maar uit wat u voor HBS kunt betekenen als u de gevonden en de geleende ballen weer terug brengt.

Ik zou graag het verzoek doen aan alle leden, trainers, coaches, begeleiders & ouders om de HBS ballen weer te retourneren in de grote ronde blauwe ton in de hal van het clubhuis, de ”ballen-collectebus”. Dit kan geheel anoniem en zonder ook maar enige vorm van represaille . Het is per slot van rekening voor een goed doel: Dat er weer voldoende ballen zijn om training te geven.

Op dit moment hebben de trainers de beschikking over maar liefst 75 ballen om op twee kunstgrasvelden gemiddeld 4 teams per uur training te geven. V eel en veel te weinig dus. Aangezien ons budget op is kunnen wij geen ballen meer aanschaffen om de voorraad voor een zoveelste maal aan te vullen. Het is niet anders, wij betreuren dit enorm.

Maar ik weet zeker dat als u allemaal aan mijn verzoek gehoor geeft, dat de ballenvoorraad binnen no-time weer ruimschoots op het oude peil is.

Kort om: Steun allemaal de "ballen-terug-aktie".Daar worden we allemaal alleen maar beter van.

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram