header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Workshops voor HBS trainers / coaches door ‘toppers’ uit de hockeywereld

18-2-2014
Paul Kuijvenhoven heeft voor het dit seizoen een aantal opleidingsworkshops voor HBS trainers ontwikkeld. Iedere workshop heeft een ander thema.

Voor alle trainers van HBS is het een verplichting en alle coaches en belangstellenden worden van harte uitgenodigd om ook deel te nemen. Op 26 oktober is de eerste workshop ‘Hockeyfit’ van start gegaan o.l.v. Jobbe, speler van HBS heren 1 en fysiotherapeut. Het was een geslaagde aftrap, die smaakt naar meer.
 
Dat ‘meer’ vindt, zoals eerder aangekondigd, plaats op woensdagavond 19 februari van 19.30 uur  tot circa 21.30 uur en op zaterdagmiddag 22 februari van 16.30 tot circa 18.30 uur.
 
De thema’s woensdag zijn ’Teamcoaching’ door Rolf Meurkens (oud coach Alkmaar en Push, speler/coach HBS heren 2) en ‘Persoonlijke coaching’ door Noa van der Velde (mental coach en krachttrainer HBS heren 1).

De thema’s op zaterdag 22 februari zijn ‘Man- en zonedekking’ door Jan-Mattijs Heinemeijer (coach Laren dames 1) en Djurre Roggeveen (Technisch coördinator HBS MA/MB lijn, coach HIC dames 1 en vorig jaar van ons eigen dames 1). De start is om 16.30 uur en het duurt tot circa 18.30 uur. Kom bij deze workshop in sportkleding en neem je stick mee.
 
We nodigen jullie van harte uit te komen en gaan er vanuit dat jullie de opgedane kennis kunnen toepassen op het veld met je team!!

Meld je aan bij Paul [email protected] .

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram