header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey

HBS zMC1 Hallenmeister!

Nieuws afbeelding 4-2-2014

Afgelopen zondag is HBS zMC1 in Beverwijk zaalkampioen geworden. Met een voorsprong van 13 punten op de nummer twee is de ploeg met nog één speelweekend te gaan niet meer in te halen.


Voorafgaand aan de kampioenswedstrijd tegen nummer 2, Qui-Vive zMC1, stonden de koppies er nog wat gespannen bij. Maar na de tonen van het Duitse teamnummer 'Marteria - Kids (Finger an den Kopf)' en een goede voorbespreking waren de dames er helemaal klaar voor. 

En hoe, na een heel zaalseizoen meer dan verdienstelijk te hebben gehockeyd hadden de meiden het beste voor het laatst bewaard, zoals een echt Duits team betaamt. Met een paar prachtige aanvallen en mooie corners werd de concurrentie met 7-1 verslagen. Ook de tweede wedstrijd tegen Terriërs zMC1 werd met 6-3 gewonnen. Daarmee werd HBS zMC1 ongeslagen kampioen. Een echte Hallenmeister dus. En dat moest gevierd worden. De champagne werd ontkurkt, de 'cup'-cakes van Saskia overhandigd en het 'We are the champions' werd luidkeels meegezongen.


De meiden gaan deze week weer aan de bak op het veld voor een goed vervolg van een even mooie eerste seizoenshelft.

Ze hebben er zin in!


So who am I? I am a champion.
Reacties


Marten van Vliet

4-2-2014 @ 09:33:20 |Gratuliert. Wunderbar

Tessa van Dijk

4-2-2014 @ 14:45:39 |Tja, bij het volgende kampioenschap kan ik ook een leuke taart regelen???! Trots op jullie en bedankt dat julle ons zo hebben laten genieten. Liefs, Sas met de tas

Michelle Mooij

4-2-2014 @ 20:17:51 |Gefeliciteerd meiden

Rosalie Warmerdam

16-2-2014 @ 11:01:03 |Super goede prestatie, gefeliciteerd!

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram