header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

HBS zoekt nieuw bestuurslid breedtehockey junioren (M/V)

Nieuws afbeelding 16-7-2014

Het bestuur van HBS zoekt op korte termijn een nieuw  bestuurslid breedtehockey junioren voor deze florerende vereniging.

Menzo de Muinck Keizer, bestuurslid breedtehockey voor de junioren heeft aangegeven momenteel zijn bestuursfunctie niet meer te kunnen combineren met zijn werk (in het buitenland) en het bestuur zoekt nu een vervanger.

De functie is inmiddels vacant gesteld en opgesplitst in de portfeuille bestuurslid breedtehockey junioren. Het bestuurslid zal ondersteund worden door twee HR-managers, Jens Pohland en Sanne Muijser. Geïnteresseerden kunnen zich (anoniem) melden via [email protected] of natuurlijk direct contact opnemen met Menzo of Marten. 

Het functieprofiel is te vinden in het besloten gedeelte van de website onder Documenten > Vacatures. In dezelfde map is ook een organogram aanwezig van deze vereniging.
Desgevraagd kunnen de functieprofiel(en) en het organogram ook worden gemaild naar geïnteresseerden. Alle aanmeldingen worden uitgenodigd voor een gesprek met (een delegatie van) het bestuur.

Bestuursleden worden volgens de statuten van deze vereniging in een specifieke functie benoemd voor een periode van drie jaar. Een bestuurder mag voor maximaal twee zittingsperiodes van drie jaar benoemd worden.

Het bestuur kijkt uit naar jullie reacties.

Marten van Vliet
voorzitter
Bijlage

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram