header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey

HBS dames wint 'warming up zaalhockeytoernooi' in Kennemer Sportcenter

Nieuws afbeelding 30-12-2013
HBS Dames 1 heeft haar eigen 'warming up toernooi' gewonnen. Heren 1, actief met een gelegenheidsteam, werd slechts vierde.
 
Zes damesteams en zes herenteams uitkomend in de Topklasse waren actief in het Kennemer Sportcenter. Met 5 wedstrijdjes van 20 minuten (nieuwe stijl) werden de laatste tactische mogelijkheden - spelen met 5 in plaats van 6 spelers - benut om de klaar te zijn voor de competitie.
 
Bij de dames won HBS de finale met strafballen van Rood Wit. Een spectaculaire partij waarbij HBS in de 'dying seconds' de gelijkmaker scoorde en vervolgens de strafballenserie wist te winnen.
 

Bij de heren ging de strijd tussen Xenios en Shinty. Het team van Shinty ging als winnaar naar huis. Heren 1 verloor de strijd om de derde plek. 

 

Dit warming-up toernooi – welke door HBS werd georganiseerd- was ook voor de bondsscheidsrechters van de KNHB een goede gelegenheid om elkaar te ontmoeten en zich voor te bereiden op het komende seizoen. Maar liefst 22 dames- en herenscheidsrechters waren actief om alles in goede banen te leiden.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram