header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jongste Jeugd (Funky, Puppies, 8DEF en G-hockey)

Jongste Jeugd agenda (8DEF-trainingen tijdens de Midwintercompetitie)

Nieuws afbeelding 2-1-2014

Tijdens de midwintercompetitie (de wedstrijden in januari en februari) zal er een aangepast trainingsschema zijn. Hieronder staat dit per wijziging beschreven.

1 vaste veldtraining
Omdat er afgelopen seizoenen zo vaak uitval is geweest en het daardoor lastig was om plannen te maken kiezen we voor 1 vaste training. De vrijdagtraining vervalt en we zullen alleen op de woensdag gaan trainen.

Wel zal deze woensdagtraining altijd door gaan. Achter de schermen ligt een alternatieve training klaar die kan worden uitgevoerd in het clubhuis. Kortom bij sneeuw of vorst gaat dit altijd door.

Keeperstraining
Omdat de keeperstraining vervalt op de vrijdag bieden we tijdens de Midwintercompetitie dit aan op woensdag van 16.30-17.30. Indien de velden niet bespeelbaar zijn vervalt de keeperstraining wel.
Puppies
De training van de puppies komt op vrijdag ook te vervallen. Tijdens de midwintercompetitie zal de puppietraining plaats vinden op zaterdagochtend van 10.00-11.00.

Schema op de woensdag (alleen in week 2,3,4,5,6,7 en 8)

De tijden in de MWC zijn op de woensdag hetzelfde als nu (LET OP! geen vrijdagtraining). In de bovenstaande weken is er alleen training op de woensdag. Vanaf week 10 zijn er weer 2 trainingen, keeperstraining op vrijdag en puppie-trainingen op vrijdag.

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram