header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Dames 1

Alliance verslaat dames 1, prima is niet goed genoeg

Nieuws afbeelding 2-12-2013

Alliance – HBS 1-0

Prima is niet goed genoeg.

Alliance uit was afgelopen zondag de laatste wedstrijd voor de winterstop. Een team wat graag weer wil promoveren naar de overgangsklasse. Wij hadden ontzettend veel zin om een goede pot neer te zetten met mooi hockey. Alliance zag dit duidelijk anders. Vanaf de eerste minuut werd er bijzonder fysiek gespeeld. Binnen een korte tijd waren er al 2 speelsters van ons gesneuveld en lag de bal bij ons in het goal. We stonden 1-0 achter. Het frustrerende was dat wij verder de hele wedstrijd hebben gedomineerd, maar niet hebben gescoord. Ondanks alle blauwe plekken en gebroken sticks bleven wij hockeyen. Daar mogen we tevreden mee zijn. Verder hebben we tijdens de winterstop lang genoeg de tijd om te bedenken hoe we van dit soort teams gaan winnen. De puntjes moeten op de ‘i’ worden gezet om ook in de tweede helft van het seizoen wedstrijden te gaan winnen. We hebben de laatste zondag niet goed genoeg afgesloten, maar mogen met een opgeheven hoofd terugkijken op een goede reeks. We hebben een prima resultaat neergezet, maar ‘prima’ is niet genoeg. We willen meer!

Het is wel even fijn dat het winterstop is. Even rust, even geen (veld)hockey. Onszelf weer opladen voor een spannende en leuke tweede helft.

 

Verder willen we iedereen ontzettend bedanken voor alle steun en support. Het is ontzettend fijn om zoveel mensen langs de lijn te zien staan. We hopen jullie in maart weer terug te zien!

Wilt u ook in de winterstop op de hoogte blijven? Zie onze facebook pagina: www.facebook.com/hbs.dameseen

 

Tot over een paar maanden!

 

Dames 1

Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram