header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Tienklapper Heren 1, zuinig verliesje Dames 1

1-12-2013
Gemengde gevoelens na dit speelweekeinde.  Dames 1 liet die punten liggen bij Alliance en verloor met 1-0. Heren zette de twee cijfers bij elkaar en won op de laatste wedstrijd voor de winterstop met 10-3 van Union.
 
 
Koploper bij de Heren HDM liet punten liggen tegen Zwart-Wit. Bij de Dames won achtervolger Gooische in Driehuis met 0-2 van  de aardbeien.

Eerste Klasse A
Alliance - HBS 1-0
AMVJ - Alkmaar 3-2
Bennebroek - Amstelveen 1-2
Haarlem - Myra 4-2
Overbos - USHC 4-1
Strawberries - Gooische 0-2
 

HBS-Union 10-3 (2-1)

1-0 Meijer (sc), 2-0 Meijer (sc), 2-1 Thiadens (sc), 3-1 Verhoef, 4-1 Verhoef, 5-1 Verhoef, 5-2 Thiadens (sc), 6-2 Meijer, 7-2 Meijer, 7-3 Hansen, 8-3 Verhoef, 9-3 Verhoef, 10-3 Verhoef.

Opmerkelijke uitslag, zeker in de wetenschap dat het bij rust pas 2-1 was, en een unieke prestatie van Matthijs Verhoef. De goaltjesdief scoorde een dubbele hattrick na rust en wie doet hem dit na? Nanco Jansonius (HBS) meldde na afloop ongelofelijk te hebben genoten van zijn ploeg. ‘Het was weergaloos. Dít is ook wat wij kunnen en waartoe wij in staat zijn. Er zit gigantisch veel potentie in deze groep, dat hebben we zondag kunnen zien. Union speelde voor rust goed mee, maar toen wij na rust heel snel de 3-1 en de 4-1 maakten, knakte het moreel bij onze tegenstander. En wij zijn ditmaal tot de laatste minuut doorgegaan. Uitstekend.’ Pancho van de Broek (Union) zal vannacht nog eens wakker zijn geworden van deze uitslag. ‘Tot aan de 45ste minuut was er eigenlijk niets aan de hand. Daarna raakten we echt compléét de weg kwijt. Zeer teleurstellend en het is wel even slikken.’ Naast de zes goals van Verhoef scoorde slechts één andere speler de overige vier treffers: Dider Meijer.


Overgangsklasse B:
Cartouche-Were Di 4-1
HBS-Union 10-3
HDM-Zwart-Wit 2-2
HIC-Rood-Wit 2-1
Klein Zwitserland-Alkmaar 1-4
Voordaan-Nijmegen (vrijdag al gespeeld, 5-0)

<later meer>

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram