header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd ABC11D

Midwintercompetitie abc11d seizoen 2013-2014

27-11-2013
Zaterdag 30 november is de laatste wedstrijddag voordat de winterstop begint (behalve als je moet inhalen…).  Dit betekent dat er vanaf volgende week, maandag 2 december geen veldtrainingen meer zijn.
 
De zaalteams zijn inmiddels geïnformeerd over hun trainings- en speeltijden in de zaal. De onderstaande informatie is bedoeld voor de teams die Midwintersompetitie spelen.
 
De MWC start op zaterdag 11 januari 2013 en eindigt op zaterdag 8 februari 2014. Jullie spelen en trainen vijf keer.

De trainingen zijn gepland op donderdagavond met vaste trainers. De eerste training is op donderdag 9 januari en de laatste op 6 februari.

De C en D jeugd traint van 17.00 uur tot 18.30 uur: JC5, MC7, MC8, MD3, MD4
De A en B jeugd van 18.30 uur tot 20.00 uur: JA3, JA4, JB4, MA5, MB6, MB8
 
We streven ernaar om de wedstrijden zo te plannen dat er een groot gedeelte van de tijd een gastvrouw aanwezig is op HBS. We laten een jeugdlid fluiten in combinatie met een ouder van het betreffende team. Zijn er voldoende ouders (minstens 4 per team) die een wedstrijd kunnen fluiten? Binnenkort is er weer een mogelijkheid om je aan te melden voor de scheidsrechterscursus!!! Het examen is op 22 januari. Precies op tijd voor de MWC.
 
In geval van afgelastingen worden de wedstrijden van de MWC niet ingehaald. In geval van twijfel over het wel of niet doorgaan van de wedstrijden raadpleeg de site. Het protocol ‘Gaat mijn wedstrijd door?’ wordt binnenkort op de site geplaatst.
 
Het wedstrijdprogramma wordt door ons wedstrijdsecretariaat tijdig op de site geplaatst. Het complete programma is te vinden op de Standenmotor van de KNHB.
 
In de kerstvakantie worden jullie verder geïnformeerd. Laten we hopen op lekker hockeyweer in januari en februari. En voor zaterdag succes!!
De abc11d-cie

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram