header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Start aanleg fietsenstalling

Nieuws afbeelding 10-11-2013
Het heeft even geduurd, maar maandag 11 november wordt een aanvang gemaakt met de aanleg van de fietsenstalling aan de achterkant van ons clubhuis. De piketpaaltjes zijn geslagen en de grondwerkzaamheden gaan beginnen.
 
 
Met behulp van de Vriendenloterij, Provincie (grondruil) en de gemeente Bloemendaal (subsidie en aankoop grond), Heren 2 en 3 (fysieke mankracht), de klussenclub, vrijwilligers én projectleider Gerl Spijker wordt het mogelijk om straks ruim 180 fietsen (met of zonder manden) te stallen.
 
 
De stalling krijgt camerabewaking en de verlichting wordt geregeld met detectie zodat het stelen van fietsen onaantrekkelijker gemaakt wordt. Zodra de stalling gereed is, is het niet meer toegestaan om fietsen op of rond het clubhuis te stallen. Hier wordt streng op toegezien. Volgens ons huishoudelijke reglement is het ook verboden om fietsen te plaatsen op het terras.
 

Hopelijk zal iedereen daar ook aan meewerken zodat de entree van ons clubhuis beter toegankelijk wordt. Nadat de fietsenstalling is aangelegd zal een verdere verbtering van de entree op het programma komen te staan.

Het bestuur van HBS
 

Reacties


Niels Peltenburg

11-11-2013 @ 14:03:47 |top! ik zal mijn fiets niet meer OP het clubhuis stallen... -:-)

Gerl Spijker

11-11-2013 @ 17:22:54 |Niels, ik heb nog nooit op de fiets gezien

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram