header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Dames 1

Dames 1: 'Ieder nadeel heb zijn voordeel'

Nieuws afbeelding 5-11-2013

Afgelopen zondag hebben we onze eerste wedstrijd van dit seizoen verloren. We hebben 2-1 verloren van Myra. En nee, Myra heeft niet van ons gewonnen, wij hebben van Myra verloren.

Als je de resultaten bekijkt hebben we een ontzettend goede reeks achter de rug. We hebben 7 wedstrijden gewonnen, 1 gelijk gespeeld en sinds zondag komt daar helaas de eerste verloren wedstrijd bij. Dat we niet met 3 punten naar huis zijn gegaan hebben we volledig aan onszelf te danken. Ons goede veldspel kwam er totaal niet uit en we creëerden te weinig kansen. Myra scoorde het eerste doelpunt via een strafcorner. Gelukkig kwamen wij al snel terug en maakte Sanne Immer de gelijkmaker. In de tweede helft is Myra nauwelijks in onze cirkel geweest en toch maakten zij de 2-1. We hebben het vooral onszelf moeilijk gemaakt in plaats van de we het Myra moeilijk hebben gemaakt.

Verliezen is vervelend, rot, naar en akelig en daar mogen we best even van balen. Maar zeker niet te lang! Afgelopen zondag is een wake-up call geweest. Johan Cruijff zou zeggen: ‘Ieder nadeel heb zijn voordeel’. Deze uitspraak is wel van toepassing op ons. Verliezen is niet leuk, maar we staan wel weer met beide benen op de grond. We hebben nu precies voor ogen waar we stappen in moeten gaan maken. Deze week zijn er genoeg momenten om daar mee te beginnen! Dinsdag 5 november spelen we namelijk een oefenwedstrijd tegen Bloemendaal dames 1. Een mooie oefening voor de wedstrijd van aankomende zondag tegen Gooische.

Voor speelster Sabine de Boer is dit een hele spannende week. Helaas heeft zij de afgelopen weken niet mogen hockeyen in verband met een rugblessure. Deze week krijgt zij meer uitsluitsel over wat er nou precies aan de hand is. Sterkte Bien! We hopen dat je snel weer naast ons in het veld staat!Dames 1

ps.: Zondag 10 november om 12.45 kunnen wij alle steun gebruiken! Je kan ook vrienden wordt met dames 1; www.facebook.com/hbs.dameseen  Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram