header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Opnieuw weekend met dubbele winst Dames en Heren 1

30-9-2013
Voor het vierde opeenvolgende weekend hebben de Dames en Heren 1 de volle buit binnengehaald.
 
Op veld 1 won Dames 1 de regionale derby tegen Haarlem met 3-2 (ruststand 1-1), terwijl de Heren uit bij promovendus Zwart-Wit 2-6 wonnen. Medekoplopers HDM, Voordaan en HIC haalden ook 3 punten.

Eerste Klasse A
Alkmaar – Alliance 2-1
AMVJ – Strawberries 2-2
Gooische – Overbos 3-2
HBS – Haarlem 3-2
Myra – Bennebroek 1-0
USHC – Amstelveen 1-2

 
Op hockey.nl:
Wie van de vier verspeelt de eerste punten? Dat lijkt het gezelschapsspel te worden tussen HDM, Voordaan, HBS en HIC. Ze staan allen op 12 punten, maar binnenkort gaan ze elkaar treffen.

Zwart-Wit-HBS 2-6 (1-5)

1-0 Bantje, 1-1 Van de Kaaij, 1-2 Verhoef (sc), 1-3 Verhoef, 1-4 Verhoef, 1-5 Van Hooijdonk, 1-6 Van de Kaaij, 2-6 Van Baal.

HBS liet er geen gras over groeien tijdens de eerste helft. Na 35 minuten stond er al een beslissende stand van 1-5 op het scorebord. Toch plaatste HBS-coach Nanco Jansonius kritische kanttekeningen bij het spel van zijn ploeg, vooral op de geleverde prestatie na rust. ‘Toen speelden we onder ons niveau. We zetten nauwelijks nog druk naar voren. Wil je als team stappen maken, dan moet je ook zo’n tweede helft goed spelen. Oké, het is al 1-5, dat is prima, maar wanneer wij ons aan het eind van het seizoen willen melden voor de prijzen, zullen we het anders moeten aanpakken.’ Bas Dirks (Zwart-Wit) zag dat zijn ploeg halverwege al voor een kansloze missie stond. ‘Tijdens de rust heb ik gezegd dat we de tweede helft maar op 0-0 moesten beginnen. En na rust speelden we 1-1. Onze fouten zijn gewoon koel afgestraft door HBS.

OVERGANGSKLASSE B
Alkmaar-HIC 1-2
Klein Zwitserland-Voordaan 0-5
Nijmegen-Cartouche 2-2
Rood-Wit-HDM 2-3
Were Di-Union 4-2
Zwart-Wit-HBS 2-6

 
(later meer)

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram