header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Dames 1

Dames 1 wint ook van Strawberries

Nieuws afbeelding 26-9-2013
Afgelopen zondag stond 'Strawberries uit' op de planning. Dit team is afgelopen seizoen vanuit de 2de klasse gepromoveerd en heeft al voor een paar verrassende uitslagen gezorgd. Op de fiets richting Strawberries kwamen de zenuwen flink naar boven. Een oude bekende van ons speelt vandaag in plaats van het zwart in het rood en groen. Dit gaf voor vele een extra lading aan de wedstrijd.

 
De vrouwen in het rood/groen, de vrouwen in het zwart en de mannen in het geel waren er klaar voor en bij het eerste fluitsignaal waren alle remmen los op jacht naar de winst.
 
We waren veel in de aanval maar kwamen er niet helemaal doorheen.Na het missen van een strafbal gaven we nog even een tandje extra. Dit concludeerde zich in een mooie aanval op rechts en een harde flats van Sabine met als uitkomst een 1-0 voorsprong.Maar de zoete rode vrucht was niet onder de indruk en bleef druk zetten. Na de rust waren de oververhitte hoofdjes van beide kanten weer op normale temperatuur en klaar voor de laatste 35 minuten. Met de nieuwe regel dat men 3x een voet moet raken om een strafcorner te krijgen,werd het een flinke uitdaging voor beide partijen.De teller stond bij ons eerder op 3 en konden we ons klaarmaken voor een strafcorner.Met een mooie variant scoorde Floor de verlossende 2-0.
 

De laatste 20 minuten hebben we ons staande weten te houden en het scorebord bleef positief aan onze kant. 2-0 winst op Strawberries is een grote stap voor ons, meestal verloren wij namelijk dit soort wedstrijden. Ook dit is weer een teken dat we flink gegroeid zijn en dat er nog meer uit ons team te halen is. We kunnen trots zijn op onszelf.
 
Zoals Bibiche altijd zegt: Appeltje aardbeitje!
 

Aanstaande zondag spelen we tegen Haarlem, ook dit team is gepromoveerd en op zoek naar punten. Helpt u ons deze punten thuis te houden? Dan zien we u graag zondag om 12.45!

 
Voor deze wedstrijd tegen Haarlem zijn wij op zoek naar 2 mini's van de week. De prijsvraag voor deze wedstrijd is: "Wie is de assistent trainer/coach van dames 1? Mail je antwoord naar [email protected]

#1

 
Ps.: steun dames 1 via Facebook:www.facebook.com/hbs.dameseen

Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram