header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Kom vrijdag 25 oktober naar HBS voor voorronde NK Hockey Techniek

Nieuws afbeelding 24-10-2013
Dit jaar vindt een van de voorrondes voor het het RABO NK HOCKEY TECHNIEK (Rabo NKHT) plaats op HBS op vrijdag 25 oktober. Grofweg 100 deelnemers hebben zich al aangemeld.
Het Rabo NKHT is inmiddels uitgegroeid tot hét jeugdhockey-evenement van Nederland met dit seizoen ruim dertig voorrondes in Nederland. Doel is een leerzame en vooral leuke dag aan te bieden voor kinderen van 8 t/m 13 jaar (geboren tussen 15 juni 2000 en 15 juni 2006). Belangrijkste is niet je huidige basistechniek, maar je inzet. Je leert je techniek te verbeteren door speciaal opgeleide trainers.
 
Ons 5-jarig jubileum vieren we tevens met een bijzondere editie. Het NK krijgt een speciaal WK-sausje. De voorrondes starten in de herfstvakantie en lopen door t/m mei 2014. Waarom? Omdat de finale plaatsvindt tijdens de Rabobank Hockey World Cup in juni 2014 in Den Haag. Als je door mag naar de finale krijg je sowieso twee kaartjes voor een wedstrijd van het WK Hockey. En misschien word jij wel Nederlands Kampioen Hockey Techniek van het hockeyseizoen 2013/2014 ! 
 
 
Centraal dit jaar staan de ‘Rabo Skills Challenges’. Dit zijn 6 speciale NK-techniekoefeningen die je alvast thuis kunt oefenen. Bekijk wekelijks de speciale video’s waarbij internationals de Challenges voordoen en kom daardoor goed voorbereid naar het NK. Je kunt de video van de Rabo Skills Challenges hier zien.

Per leeftijdscategorie mogen er (afhankelijk van het niveau) per dag een aantal deelnemers door naar de grote finale. Uiteraard gaan degenen door die veel geleerd hebben qua techniek. Er wordt echter ook door de jury nadrukkelijk gekeken of je een sportieve speler bent. Je gaat hoe dan ook na een onvergetelijke dag naar huis met een NK-hockeybal, een Rabo-bidon, een mooi T-shirt en een medaille. Wil je meer weten over kosten, locaties HBS!), inschrijven en dergelijke, kijk dan op: www.rabosport.nl/nkhockeytechniek. En wees er snel bij, want vol = vol !

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram