header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Open SportZomer sportclinics

8-8-2013
Speciaal? En toch lekker kunnen sporten!
Op donderdag 15 augustus zal van 10.00 t/m 12.30 uur op hockeyvereniging MHC HBS voor het eerst de Open SportZomer worden georganiseerd. Tijdens deze dag kunnen kinderen van uit het Speciaal Basis Onderwijs en het Speciaal Onderwijs vrijblijvend sportclinics volgen.
 
Gedurende 20 minuten zullen de kinderen kennis maken met een sport. Daarnaast zorgen de verenigingen er voor dat er inschrijfmateriaal is, mochten de kinderen zich willen inschrijven.
 
De clinics worden geheel gratis aangeboden door de volgende verenigingen: Voetbalvereniging Overbos, Honk- en Softbalvereniging DSS, Dansen vereniging DSG, Korfbalvereniging HKC Haarlem, Handbalvereniging De Blinkert, en Hockeyvereniging HBS.
 
Ook het Jeugdsportfonds zal aanwezig zijn. Dit fonds zorgt ervoor dat kinderen die graag willen sporten, maar dat niet kunnen omdat hun ouders te weinig geld hebben, lid worden van een sportvereninging. Zij betalen de contributie en vergoeden de sportspullen.
 
Het moet een leuke en sportieve dag worden. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar Marije Postuma: [email protected]

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram