header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Marlies van Damme nieuwe verenigingsmanager HBS

Nieuws afbeelding 15-8-2013
Marlies van Damme is de nieuwe verenigingsmanager van HBS. Sinds 1 augustus volgt zij Margot van Ouwerkerk op.

Marlies (44), getrouwd met Ferry, is recent van hartje Amsterdam verhuisd naar het centrum van Haarlem. Zij hebben geen kinderen.
Marlies groeide op in een hockeygezin in Overveen. Na het Mendelcollege en een studie bedrijfskunde in Breukelen werkte zijn anderhalf jaar voor Philips in Sydney.

Bij terugkomst in Nederland werkte zij voor diverse nationale en internationale bedrijven zoals Oibibio, Koninklijke Nederlandsche Roeibond, FHV/BBDO, PTT Post International, Albert Heijn Winkelorganisatie, Oilily en Quadriga Art International. Wegens reorganisatie bij laatstgenoemde werkgever, zet zij nu al haar kennis en ervaring in bij onze club.

Marlies: 'Als kind van hockeyende ouders heb ik zo'n beetje leren lopen op HBS. In 1976 ben ik gaan spelen bij de mini's. Op mijn 15e mocht ik op de zondagen mee met Dames 1. Ook speelde ik 4 jaar in het Noord-Hollands. Na een lange carriere in het eerste ben ik via Dames 2 een aantal jaren geleden terecht gekomen bij het Veterinnen A-team, waar ik nu nog steeds met veel plezier speel.
Veel leden zullen mij dus vooral kennen van de zondagen. Ik heb erg veel zin in deze nieuwe baan en hoop dat ik aan een ieders verwachting kan voldoen.'

Het bestuur wenst Marlies heel veel succes met haar nieuwe baan. Marlies is vanaf nu te bereiken per mail: [email protected]

Reacties


Esther Posno

7-8-2013 @ 08:54:27 |SUPER Marlies! Succes en veel plezier als verenigingsmanager!

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram