header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd ABC11D

De nieuwe teamindeling 2013-2014 voor ABC11D > MEIDEN

14-6-2013

Hier is de nieuwe teamindeling voor het seizoen 2013-2014. De Technische Staf en de ABC11D-commissie hebben obv de evaluaties, jullie prestaties en wensen zorgvuldig de teams samengesteld. Het zijn, net als vorig jaar, in totaal 41 teams.

- Mocht je vragen hebben over de indeling, mail ze dan voor dinsdag 18 juni naar [email protected]. Je krijgt antwoord van de betreffende TCO’er en/of ABC11D-coordinator.

- De 1e en 2e teams trainen de komende periode door. Alle 1e en 2e teams worden door hun trainer/coach geïnformeerd over de trainingstijden.

- De C en D breedteteams kunnen deelnemen aan het Eigen Huis Toernooi. Zij spelen op donderdag 20 en 27 juni een onderling toernooi. Zie voor meer informatie op de site.

- De trainingen voor de 1e teams starten op 12 augustus, de 2e teams op 19 augustus.

Alle breedteteams starten op 26 augustus met hun reguliere trainingsschema. De trainingsschema’s worden aan het einde van de zomervakantie op de site gezet.

We wensen jullie allemaal heerlijke, zonnige zomermaanden!!! Kom uitgerust en fit weer terug. Maar eerst nog een voldoende proefwerkweek afleveren. Succes!
Bijlage

Jeugd

Senioren

Gerelateerde nieuwsberichten

Sponsoren

Facebook

Instagram