header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Nationale Hockeykampen in de herfstvakantie op HBS!

Nieuws afbeelding 10-10-2013

Van 21 t/m 23 oktober zijn de Nationale Hockeykampen weer op hockeyclub HBS. Kan jij niet genoeg krijgen van hockey, meld je dan nu aan voor een herfstkamp.

Op het Original Hockeykamp (6-14 jaar) vind je de perfecte combinatie tussen hockey, andere sporten en plezier.

Wil je de hele dag hockeyen en elke dag een clinic krijgen van een tophockeyer of topcoach dan is het Tophockeykamp of het Topkeeperskamp (8-14 jaar) echt wat voor jou!
 

Voor de allerkleinsten is er het Sport&Spelkamp (4-7 jaar) en maak je spelenderwijs kennis met de aller leukste sporten en de meest originele kinderspelletjes.


Op de hockeykampen wordt veel aandacht besteed aan het leren van nieuwe en het verbeteren van technieken, (snelle)passeerbewegingen en spectaculaire scoringstechnieken door middel van leuke, leerzame en uitdagende oefeningen. Het hockeyprogramma is geschreven door Roelant Oltmans en Marc Lammers, de beste hockeytrainers van Nederland.

Ook de knotshockeyboarding en de hindernisbaan zijn weer van de partij tijdens de herfstkampen om het super leuke kamp compleet te maken!!

Extra info

Het driedaagse dagkamp is dagelijks van 9.30 uur tot 16.30 uur. Je wordt ingedeeld op niveau en leeftijd. Je kan vanaf 9.00 uur gebracht worden en tot 17.00 uur opgehaald worden.
 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram