header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Ingeloot of niet? Zeg op 'onder voorbehoud' bij ledenadministratie

13-6-2013
A-jeugdleden die wachten op het besluit van de onderwijsinstelling of ze in- of uitgeloot zijn voor hun vervolgstudie of op de uitslag wachten van hun examens of herexamens  kunnen opzeggen onder voorbehoud bij de ledenadministratie.
 
Dit betekent dat zij officieel hebben opgezegd, maar toch volgend seizoen kunnen spelen bij HBS. Wel moeten zij aan een aantal voorwaarden voldoen:
- aangeven wanneer bekend wordt voor welke studie zij in/uitgeloot kunnen worden;
- aangeven op welke uitslag zij wachten, voor de goede orde de examenuitslagen zijn op 13 juni bekend en de herexamens op 26 juni.
- euro 20 administratiekosten betalen als zij ingeloot worden (de club moet namelijk de leden vanaf 1 mei aanmelden bij de bond en hierover lidmaatschap afdragen) en niet meer in het seizoen 2013/2014 bij HBS kunnen hockeyen.
 
Lidmaatschap opzeggen via:
 
Mocht je al eerder opgezegd hebbenm en dit voorbehoud niet hebben gemaakt, dan kan je dit alsnog doen door een mailtje naar de ledenadministratie te sturen. Het is noodzakelijk om op deze wijze op te zeggen, zo dat we voor volgend seizoen kunnen inschatten met hoeveel A-jeugd en jonge senioren we het seizoen kunnen starten. Ook kunnen we hier bij de teamindeling rekening houden.

Het bestuur studeert daarnaast op een aparte contributieregeling voor studenten (met OV-kaart). Voor de ALV van 5 juni zal daar meer over bekend worden.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram