header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd ABC11D

Data selectietrainingen

28-4-2013
Iedereen heeft afgelopen maand de procedure ‘Hoe selecteren we de ABC11D-teams bij HBS?’ ontvangen via zijn manager of de informatie kunnen lezen op de site. In de week van 22 mei staat het 2e evaluatiemoment van alle teams van dit seizoen op het programma.

Met de coaches wordt een afspraak gemaakt om het door hun ingevulde evaluatieformulier te bespreken. Zij ontvangen alle informatie hierover deze week via de mail. De nieuwe teams worden samengesteld op basis van de twee evaluaties van de coaches en die van de trainers en op basis van de output van de selectietrainingen.
De data van de selectietrainingen zijn:

Maandag     3 juni    MC en JC
Dinsdag       4 juni    MA en JA
Woensdag   5 juni    MD en JD
Donderdag  6 juni    MB en JB
Vrijdag        7 juni    MD en JD
Maandag     10 juni   MC en JC

De publicatie op de site van de samenstelling van de nieuwe teams staat gepland op vrijdag 14 juni.

Voor de duidelijkheid geven we hieronder nog even aan uit onze procedure ‘Hoe selecteren we de ABC11D-teams bij HBS?’ wanneer je een uitnodiging voor de selectietraining krijgt:
- Alle kinderen die het komende seizoen de D-leeftijd hebben en in aanmerking komen voor de D11-tallen. Kinderen die alleen nog in een D6-tal hebben gehockeyd worden niet uitgenodigd.
- Alle kinderen uit de huidige selectieteams (A1/A2, B1/B2, C1/C2, D1/D2).
- Kinderen uit andere teams worden alleen uitgenodigd op voorspraak van de coach/trainers. Bijvoorbeeld als zij het afgelopen jaar een bijzondere ontwikkeling hebben doorgemaakt. Ze hebben in de loop van het seizoen dan al vaker met een hoger team meegetraind. De TCO’er geeft een akkoord voor de uitnodiging! De coach regelt dit dus niet zelf. 
- Kinderen die lid willen worden van HBS en mogelijk tot de beste vijf spelers van hun leeftijdscategorie behoren. Zij worden uitgenodigd door de TCO’er. Indien mogelijk trainen deze aspirant-leden eerst een paar keer mee, waarna wel of geen uitnodiging volgt. De uitnodiging is geen toezegging om lid te worden. Ze dienen daadwerkelijk bij de beste vijf te behoren.
Een fijne vakantie en zorg dat je fit blijft voor de laatste competitiedagen. Daar zijn nog veel punten te verdienen!!!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram