header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Robbert Zevalkink volgt Djurre Roggeveen op bij Dames 1

Nieuws afbeelding 16-4-2013

Samen stonden zij al veel wedstrijden samen langs de lijn, Djurre Roggeveen en Robbert Zevalkink. Djurre stopt als coach bij Dames 1 bij volgens zijn zeggen 'mooiste club van Nederland' en Robbert volgt hem op.

Robbert Zevalkink: 'HBS is een mooie familieclub met ambities, deze sfeer zorgt ervoor dat het fijn en uitdagend is om daar te zijn. Als speler sprak mij dit al erg aan en inmiddels ook als trainer en coach. Bovendien biedt de groep erg veel perspectief voor de komende jaren.

Djurre Roggeveen: 'De afgelopen 3 seizoenen heb ik met ontzettend veel plezier en energie als trainer/coach van HBS dames 1 gewerkt. De doelstellingen waren: 'de sportbeleving verhogen' en 'na een aantal jaren degradatiehockey, een rol van betekenis spelen in de 1e klasse'. Dit is gelukt, al had ik stiekum wel de hoop om dit seizoen langer mee te kunnen doen voor de play-offs.

Daarnaast heb ik me ook gefocust op de gehele opleidingsstructuur rondom dames 1. Een goed dames 2 wat als opleidingsteam kan dienen en een MA1 en MB1 wat als bakermat gaat gelden voor dames 1. Ook hierin zijn we geslaagd!

Meisjes A1 en B1 spelen ruim hoger dan enkele jaren geleden en er hierin spelen meerdere speelsters die binnen afzienbare tijd een plekje in dames 1 zullen gaan opeisen. Daarnaast zijn er de afgelopen jaren meerdere speelsters vanuit dames 2 doorgestroomd naar dames 1, en spelen er nu wekelijks speelsters uit A1 en A2 mee met dames 2 (en ook al met dames 1).

Samen met Robbert en de verdere begeleidingsstaf hebben we volgens mij een mooie basis gelegd voor de toekomst. Een toekomst waarin HBS - met veel speelsters vanuit de eigen jeugd - een volgende stap kan maken. Met heel veel gezonde interesse zal ik dit vanaf de zijlijnen (buiten het hek) gaan volgen.

Volgens mij kan Robbert - op zijn eigen wijze - de verdere vruchten gaan plukken van de afgelopen jaren. Uiteraard wens ik hem daar heel veel plezier en succes mee!'

Reacties


Theo Verzijlbergen

18-4-2013 @ 22:08:32 |Succes Robbert!

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram