header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd ABC11D

MD-selectie topfit het paasweekend in!

Nieuws afbeelding 1-4-2013

De afgelopen week hebben de meisjes D zich van hun sportiefste kant laten zien. Naast de reguliere trainingen waren er ook nog twee clinics georganiseerd: squash en fitness. Dit alles met een veelzijdige ontwikkeling als doel, maar vooral natuurlijk voor het plezier!

Op woensdagmiddag waren de meiden van MD1 en MD2 uitgenodigd in de squashhal om, onder begeleiding van squashtalent Joost Biezeno en Elmer Hogervorst, een clinic te volgen. Na een duidelijke uitleg konden de meiden dan hun kunsten vertonen.
Er was een kleine competitie opgezet, waarbij in poules van 5 iedereen een keer tegen elkaar moest spelen. Na deze competitieronde werd de finaleronde gespeeld, waarin Anna uiteindelijk de sterkste bleek. De andere meiden konden zich in de tussentijd nog vermaken met een potje tegen elkaar of één van de trainers.

Op zaterdag was er geen wedstrijd, maar wel een fitness-clinic! Om 15:15 uur werden de meiden door een stel enthousiaste ouders naar Katwoude gereden, waar Robert Taal voor MD1 en MD2 zijn fitnessschool ter beschikking had gesteld voor een fitness-clinic.

Er werden twee groepen gemaakt, die ieder apart hun onderdelen afwerkte. Zo kon iedere groep aerobicen, spinnen en andere leuke oefeningen doen. Na de intensieve training, die het gros van de meiden toch wat onderschat hadden, was het tijd voor een plons in het zwembad. Met een frietje toe, konden de meiden uiteindelijk uitgeput op weg naar huis.

  • Voor de meiden zijn de foto's hier te bekijken.

Elmer en Robert; heel erg bedankt voor de organisatie!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram