header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Nieuwe jeugdleden kunnen zich aanmelden tot 15 april 2013

12-4-2013
Nieuwe leden kunnen zich tot 15 april 2013 aanmelden. Inmiddels zijn er al 200 kinderen aangemeld, met name in de categorie jongste jeugd.
 
Ook kinderen die vorig seizoen al aangemeld zijn maar geen lid hebben kunnen worden, moeten weer opnieuw aangemeld te worden! Vanaf dit jaar  zal er strikter geselecteerd worden op de directe inzetbaarheid voor de vereniging bij lidmaatschap.

Kinderen geboren tussen 1.10.1995 en 30.09.2007 kunnen worden aangemeld voor het seizoen 2013-2014. U kan dit doen door het aanmeldingsformulier op de website in te vullen.
 
HBS heeft de laatste jaren te maken met een zeer grote toestroom van nieuwe leden. Enerzijds is de club hier bijzonder trots op, anderzijds kan de club in verband met het bijna bereiken van haar groeimogelijkheden (vooral de capaciteit  van de (verlichte) velden) niet alle aangemelde leden als lid toelaten. De club is nog in afwachting van een goedkeuring voor veld 4 en 5. Een en ander is afhankeljk van procedures bij de Raad van State.
 
Slechts een beperkt aantal plaatsen is ieder jaar per leeftijdscategorie beschikbaar. Tevens is de club afhankelijk van vrijwilligers, dit is dan ook een belangrijke factor in ons aannamebeleid.

Plaatsingscriteria 
Bij een tekort aan plaatsen in de betreffende categorie worden onderstaande plaatsingscriteria door ons in willekeurige volgorde gehanteerd:
  • Bereidheid om zich direct voor HBS in te zetten (dit geldt voor zowel de senioren als de ouders van jeugdleden) als barcoördinator, administratieve functies en commissiefuncties
  • Familie van HBS-leden krijgen voorrang, maar bij gebrek aan plaatsen in de betreffende leeftijdscategorie gaat de voorrang uitsluitend naar familie van reeds aantoonbaar actieve leden/ouders.
  • Voorrang wordt ook verleend aan leden of ouders van jeugdleden die bereid zijn zich direct in te zetten voor onze vereniging. Dit ter beoordeling van het bestuur.
  • Hockeyervaring bij kinderen ouder dan 10 jaar. Bij de Jongste Jeugd is hockeyervaring niet relevant.
Vragen over een lidmaatschap kan u mailen naar:

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram