header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd ABC11D

Meetrainen met een ander team vanaf deze week

Nieuws afbeelding 14-3-2013
Vanaf 11 maart wordt er door een aantal spelers meegetraind met een ander team. Een derde trainingsmoment.

HBS is een familieclub met ambities, waarbij we gezelligheid combineren met het ontwikkelen van ieders talent. Dit geldt voor alle teams, in het bijzonder die van de selecties.
De technische staf heeft in januari samen met de ABC11D-commissie, coaches en trainers ieder team geëvalueerd. Op basis van deze evaluaties zijn een aantal HBS’ers uit diverse teams uitgenodigd om mee te trainen met een hoger team in de eigen A, B, C, of D categorie of met een team in de categorie waar deze spelers volgend jaar uitkomen.

Het is een extra training, die niet in de plaats komt van de trainingen met het eigen team.

De bedoeling van het meetrainen is om als technische staf te kijken of de speler het niveau in het andere team aankan en hoe hij zich in korte tijd ontwikkelt. Het biedt de speler de mogelijkheid zijn hockeytalent verder te ontwikkelen. Alle spelers die meetrainen, evenals hun ouders, zijn al op de hoogte gebracht van de deelname.

Uiteraard biedt het meetrainen geen garantie voor de (selectie-)indeling van het volgende seizoen. Hoe HBS zijn teams samenstelt en hoe de selectieprocedure verloopt wordt komende week op de site geplaatst. Uit onder andere onze enquête blijkt dat zowel leden als ouders hieraan behoefte hebben.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram