header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

veteranen L

10-10-2007
Zondag 7 oktober j.l. speelden onze oudste veteranen teams tegen elkaar in de competitie. Reden voor extra aandacht. Het was weer eens tijd voor een gezellig samenzijn. Dus werden ook de dames uitgenodigd. Als publiek maar ook voor het appeltje in de rust.
Van de wedstrijd werd 'genoten'. Wat een snelheid. De 4-4 was een terechte uitslag... of hebben we iets gemist ? Het was fantastisch weer en met een veteranen hoek op het terras werd genoten van de lunch. Tevens werd deze middag benut om kennis te maken met Dion, onze nieuwe voorzitter. Er zit in deze groep heel veel HBS historie. Onlangs vierde Bert van der Bree zijn 50 jarig lidmaatschap van HBS. Maar binnen deze groep zijn er meer. Cees Eizema en Ed de Haan 51 jaar, Dick van Damme en Cees van Alphen 58 jaar en topper in deze groep is Henk Wieringa. Hij is al 65 jaar lid van HBS.
In deze groep ook 3 ere leden en.....in deze groep maar liefst zeven mensen die iedere maandagmorgen werkzaamheden doen in de zgn KLUSSENCLUB. Buiten de prestaties van heren 1 natuurlijk, zijn we ook trots op onze oudste veteranengroep. Ook dat mag best af en toe genoemd worden.
 
 

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram