header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Dames 1

Tweede seizoenshelft Dames 1

Nieuws afbeelding 10-3-2013
Na een goed zaalseizoen, waarin we 2e uit de poule zijn geworden, mochten we het veld weer op. Heerlijk om weer buiten aan de slag te gaan. Helaas ging dit niet helemaal zoals we hadden gehoopt. Het winterse weer heeft ervoor gezorgd dat we vaker onze hardloopschoenen aan hadden dan onze hockeyschoenen. Hardlopen is nooit onze favoriet geweest, maar fit zijn we geworden.
 
 
Gelukkig hebben we tijdens het trainingsweekend in Austerlitz wel kunnen hockeyen. Daar hebben we 2 goede potten gespeeld, hardgelopen door de bossen en tussendoor heel veel lol gehad. Levend tafelvoetbal, laser gamen, weerwolven, dat kan je wel aan dames 1 overlaten.
 
Ook de meiden van de A, Josephine, Aimee, Cecile en Julia, zijn er bij geweest in Austerlitz. Deze meiden en Pien (keeper) trainen overigens elke woensdag met ons mee. Naast hun eigen trainingen en wedstrijden staan ze ook naast ons te bikkelen op het veld.

De afgelopen weken heeft onze looptrainer Steef ervoor gezorgd dat we weer in topconditie zijn. Samen met Djurre en Robbert zijn we aan de slag gegaan om hockeyend weer een stap verder te komen. Aanstaande zondag zullen we onze eerste competitiewedstrijd spelen. We spelen om 12.45 uur thuis tegen Alkmaar. Komt u ons aanmoedigen?

Tot zondag!

Dames 1

Jeugd

Senioren

Gerelateerde nieuwsberichten

Sponsoren

Facebook

Instagram