header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey

Jongens B1, 4e van Noord-Holland in de zaal

20-1-2013
Met nog een dag te spelen waren er voor het districstkampioenschap jongens B nog twee tickets te verdienen. Niet alleen HBS deed mee voor de play-offs van Noord-Holland, ook Rood-Wit en Amsterdam waren nog volop in de race. Met een zeer klein verschil tussen deze drie teams togen de jongens van HBS  B1 op deze koude zaterdag vol goede moed naar Sporthallen-Zuid.

Daar troffen onze jongens eerst de nummer 1 uit de poule Pinoké, nog zonder puntverlies en al zeker van play-offs. Volle bak ertegenaan, niets te verliezen bij zo’n pot en wat maakten ze het spannend maar vooral supermooi. Al na een paar minuten stond HBS met 2-0 voor. Nagelbijtend en billenknijpend op de tribune, knallen jongens!
 
Het werd 4-2 voor HBS, maar Pinoké, liet zich niet onbetuigd, het werd een waar doelpuntenfestijn waar je bij geweest moet zijn om het te geloven. Ook voor de neutrale toeschouwer een spektakel. Na 2 keer 20 minuten spelen liet het scorebord een 15-9 voor Pinoké zien. Met opgeheven hoofden mochten beiden ploegen de strijdarena verlaten.
Voor de tweede wedstrijd van de dag stonden de Reigers op het programma. Na het onderling duel tussen Rood-Wit en Amsterdam die vlak voor onze jongens in een gelijkspel was geëindigd, sloegen alle ouders en de coach aan het rekenen. HBS had een overwinning nodig en moesten daarbij 4 doelpunten meer maken dan de tegenstander.

Het beginsignaal klonk, veel nagels waren er niet meer over om op te kluiven, de minuten tikten weg. Rust, 3-0 voor HBS. Met een been in de play-offs….gespannen koppies, Reigers met vliegende keep, het ging hard tegen hard en Reigers gingen onze jongens voorbij. Op slag van het eindsignaal maakte HBS gelijk: 4-4, een vrij weekend volgende week, jammer geen districskampioenschap.

Maar eerlijk is eerlijk, al hebben de jongens op een haar na het districskampioenschap niet gehaald, ze hebben geknokt voor wat ze waard waren. Paolo, Marc, Phillip, Tobias, Pim, Jelle, Joris, Freek, Felix en Thomas, 4e van Noord-Holland dat is niet niks, jullie kunnen trots zijn op jezelf, dat is coach Hans ook!!!

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram