header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Steun Dames en Heren 1 in de Sporthallen Zuid zondag 20 januari

19-1-2013
Dit weekend, op zondag 20 januari, speelt Heren 1 onder leiding van Bob Herbold in de Sporthallen Zuid om plaatsing voor de Districtskampioenschappen en kan de broodnodige support gebruiken.
 
Heren 1 zaal, die uit bijna de voltallige veldselectie bestaat, is nu gedeeld eerste in de Topklasse B. Met slechts 1 punt verschil met de onderste drie.

Om 16:00 uur wordt gespeeld tegen Terriërs (5-3 verloren in de 1e speelronde) en daarna tegen Myra (andere gedeelde koploper) om 18:00 uur.

Het district NH heeft gekozen voor een nieuwe opzet van spelen met de Topklasse. Alle topklasseteams van de Heren & Dames spelen op dezelfde dag in dezelfde hal. Hierdoor kan het publiek veel wedstrijden zien van topniveau.

Op de zondagochtend speelt om 11:00 en 14:00 HBS Dames 1 in dezelfde hal. Pinoké en Bloemendaal Heren 1 spelen in de andere topklasse poule en spelen rondom onze wedstrijden.

De eerstetwee van iedere poule plaatsen zich voor het Districtskampioenschap op zaterdag 3 februari. Vorig jaar werd Heren 1 tweede van Noord Holland. Het jaar daarvoor waren de NH-kampioen en haalde we in de play-offs de Hoofdklasse niet.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram