header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jongste Jeugd (Funky, Puppies, 8DEF en G-hockey)

Voorstelling 'Wel winnen hè' maandag 26 november 2012

Nieuws afbeelding 11-11-2012

Wat zeg je als coach vlak voor een spannende wedstrijd tegen je sporters? Wat doe je als trainer als de training voor geen meter loopt? En hoe ga je als bestuurder om met lastige ouders? Kom naar de theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè!’ Een inspirerende show voor alle vrijwilligers bij sportclubs. 

Ben jij trainer, coach, begeleider, bestuurslid of scheidsrechter? Dan is deze leuke voorstelling over het versterken van sportclubs en het begeleiden van (jeugdige) sporters echt iets voor jou. Hoe kun je met elkaar een cultuur neerzetten waarin prestaties verbeteren, sportiviteit toeneemt, meer pubers lid blijven en het aantal vrijwilligers groeit? 

Het verhaal dat deze avond wordt gebracht, is gestoeld op praktijkervaringen van topcoaches en onderbouwd met jarenlang wetenschappelijk onderzoek. In de voorstelling spelen o.a. Bas Grevelink (Comedy Train / musical Joseph) en Ewald van Kouwen (aanvoerder van de beweging Positief Coachen). Na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten in de foyer. 

De inloop is steeds vanaf 19.30 uur; de voorstelling duurt van 20.00 tot 21.20 uur (zonder pauze). 

De sportbonden en NOC*NSF bieden – in samenwerking met lokale partijen – de sportclubs deze voorstellingen aan, waardoor een kaartje slechts € 5 kost (normale prijs € 20).

Middels deze mail wil informeren we over de voorstelling welke op maandag 26 november a.s. gehouden wordt in het Zaantheater in Zaandam.
 
Bestel nu kaarten op www.welwinnenhe.nl. Meer informatie is te vinden in de flyer die is toegevoegd als bijlage.
Bijlage

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram