header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

HBS zoekt..... een nieuwe Voorzitter.

Nieuws afbeelding 2-1-2013
Hoewel mijn tweede en laatste termijn pas in mei 2013 af zou lopen en ik vast voornemens was die termijn bij de leukste hockeyvereniging van Bloemendaal vol te maken, dwingt de werk privebalans me er toe om eerder terug te treden.

Voorzitter van HBS is een erg leuke functie die in tegenstelling tot wat mensen wellicht denken niet al je avonden en je weekend kost. Immers HBS zijn we allemaal en de overige bestuursleden verzetten bergen werk.
 
HBS zoekt dus een nieuwe voorzitter die op korte termijn het roer kan overnemen.
 
Wat doet een voorzitter zullen mensen die dit lezen zich wellicht af vragen en moet je niet geboren en getogen zijn op KG1 om dat te kunnen. Dat hoeft niet en het is wellicht zelfs een voordeel als je dat niet is overkomen. De ervaring leert dat je in elk geval  liefde voor het spelletje moet hebben, een open persoonlijkheid en tot slot - zeker niet het minst belangrijk - een rechte rug.
 
De andere kwaliteiten die er echt toe doen zijn:
1.            Integer/eerlijk. Geen onderscheid des persoons maken.
2.            Zakelijk met visie over toekomst van HBS. HBS is een grote vereniging die zakelijk moet worden aangestuurd maar ook oog heeft voor persoonlijke benadering van de leden en sfeer binnen de club.
3.            Goede aanvoerder die knopen durft door te hakken en zaken in gang kan zetten. Nee kunnen zeggen is een essentiele vaardigheid.
4.            Charisma (zowel binnen als buiten de vereniging geloofwaardig). Zowel met de ballenkinderen als met de voorzitters van andere verenigingen kunnen praten en ze enthousiast maken en houden voor HBS.
5.            Iemand die boven de partijen kan staan.
 
Iedereen die denkt dat hij of zij past in dit plaatje kan een kort briefje of mail sturen naar de secretaris  - [email protected] - met daarbij gevoegd een C.V. Een commissie uit het bestuur aangvuld met een of meerdere HBS’ers zal na selectie van de kandidaten met hen in contact treden over het verdere verloop van de procedure.
Geheimhouding is gewaarborgd.
 
Iedereen is van harte welkom om te reageren!!
 
Dion Achterberg
Voorzitter

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram