header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Dames 1

Winst voor dames 1 tegen VVV

Nieuws afbeelding 23-10-2012
Wat een rare zondag. Vandaag speelde wij als enige team van HBS thuis. We kwamen op de club aan en daar was niemand te bekennen. We gingen bijna twijfelen of we wel moesten spelen. Nee dat is onzin. We wisten donders goed wat ons te doen stond.
 
Onze missie was overtuigend winnen en onszelf belonen voor ons goede spel. De afgelopen 2 weken hebben we wel de punten gepakt maar niet met overtuiging gewonnen. Na de wedstrijd tegen VVV konden we eindelijk zeggen dat we echt beter waren dan onze tegenstander. We hebben met 4-0 gewonnen en VVV heeft weinig inbreng gehad. De doelpunten kwamen voort uit 2 strafcorners en 2 goed uitgespeelde aanvallen.
 
Waar we vorige week net te laat bij de 2epaal stonden kwamen we nu glijdend op onze buik aan om de bal erin te tikken. Waar we vorige week niet klaar stonden voor de rebound had deze week de keeper geen schijn van kans om de bal nog een keer te stoppen. Deze week zullen we opnieuw hard aan de bak gaan om weer zo scherp en energievol aan de wedstrijd te beginnen. Boksen, skipping, tapping, squads, niks is ons te gek. We gaan voor een goed resultaat op zondag!

Aankomende zondag spelen we uit tegen AMVJ. Voor ons een redelijk onbekende ploeg, dus weer een mooie uitdaging.

Dames 1

Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram