header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Dames 1

‘Mooi weer hockeyers’

Nieuws afbeelding 17-10-2012

‘Mooi weer hockeyers’

 

In de voorbereiding hebben we een wedstrijd gespeeld tegen dezelfde ploeg als waar we zondag tegen speelden. Dezelfde tegenstander, maar een totaal andere wedstrijd. De weersomstandigheden waren in beide wedstrijden extreem te noemen. Stond in de voorbereiding ons publiek onder een parasol om zichzelf te beschermen tegen de felle zon, nu diende dezelfde parasol als plu tegen de regen die met bakken uit de lucht kwam.

 

Athena is afgelopen jaar gepromoveerd naar de eerste klasse en staat zonder punten onderaan in onze competitie. In de voorbereiding gingen we hier nog vol overtuiging overheen. Helaas was dat zondag anders. Dat we beter waren, dat was voor een ieder duidelijk, maar de bal ging slechts twee keer over hun doellijn. De eindstand van de wedstrijd, 2-1, is dan ook niet wat we van te voren verwacht hadden.

 

Het spel van Athena draaide met name om de lange bal van achteruit naar voren en dan hopen dat deze goed terecht kwam. Ons spel was aardig, maar we maakten te veel kleine fouten. Waar we normaal een bal goed aannamen, kaatsten die nu op onze voeten. De energie zat er bij ons zeker in, maar op de één of andere manier kwamen we zondag niet helemaal goed uit de verf.

 

Mijn conclusie; we zijn zogenoemde ‘mooi weer hockeyers’. Regen is niet ons ding. Maar ook in het hele slechte weer zijn we blijven vechten en hebben we het gelukkig voor elkaar gekregen om met drie punten terug te kunnen keren naar HBS. En wanneer je net een keer meer scoort dan de tegenstander dan win je nou eenmaal de wedstrijd en in dit geval volledig terecht!

 

Aankomende zondag spelen om 12.45 tegen VVV, we hopen jullie allemaal langs het veld te zien!

 

 

Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram