header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Drukte op de weg naar de Kikkers, WHFC; verkeershinder A9

4-10-2012
Bij de uitwedstrijden naar de Kikkers (Nieuw Vennep), maar ook naar Purmerend. WFHC Hoorn en WHFC Spire kunt u behoorlijke vertaring oplopen. Vertrek ruim op tijd!
 
Werkzaamheden op de route naar Nieuw Vennep (MHC De Kikkers).

De provincie werkt aan het knooppunt N207 met de A4. Om meer rijstroken te creëren worden in oktober de kruisingen van de N207 met de aansluitingen van de A4 zowel aan de oost- als aan de westkant van rijksweg A4 geheel opgebroken en opnieuw opgebouwd.
In verband met deze werkzaamheden is de N207 rondom het werkgebied gedurende tweemaal negen dagen totaal afgesloten voor alle verkeer. Ook de toe- en afritten van de A4 zijn dan afgesloten. De aannemer werkt 24 uur per dag om de hinder zo kort mogelijk te houden.
Van vrijdagavond 5 oktober 20.00 uur tot maandagochtend 15 oktober 05.00 uur is de N207 na de kruising met de Weteringweg tot en met de oostelijke toe- en afritten van de A4 afgesloten voor al het verkeer. Dit betreft de toerit richting Amsterdam en de afritten vanuit Den Haag en Wassenaar.
 
Van vrijdagavond 19 oktober 20.00 uur tot maandagochtend 29 oktober 05.00 uur is de N207 na de kruising met de Valutaweg tot en met de westelijke toe- en afritten van de A4 afgesloten voor al het verkeer. Dit betreft de toeritten richting Den Haag en Wassenaar en de afrit vanuit Amsterdam. De omleidingsroutes zijn met borden aangegeven.
 
De beste route om naar MHC De Kikkers te gaan is via de afslag Hoofddorp.  
 

Grote verkeershinder ter hoogte van Purmerend (WFHC Hoorn / Purmerend / WFHC Spire)

A7, Purmerend-Zuid tot Purmerend-Noord, beide richtingen: Grootschalige asfalteringswerkzaamheden 
Waar: A7 Zaandam-Hoorn, Purmerend-Zuid tot Purmerend-Noord, beide richtingen
Wanneer: alle weekenden in oktober.
Hinder categorie: Ernstige hinder
Welke hinder: Gedurende 4 weekenden is ter hoogte van Purmerend maar een rijstrook per richting beschikbaar. In het weekend van 6/7 oktober en 13/14 oktober zijn opritten en afritten afgesloten ter hoogte van de aansluiting Purmerend-Zuid en Purmerend. In het weekend van 20/21 oktober en 27/28 oktober is de op en afrit Purmerend-Noord afgesloten. U moet ook rekening houden met grote vertraging op de A9 en op lokale wegen.
Voor de route naar Hoorn en Purmerend via de A7 wordt een vertraging van een half uur tot een uur verwacht!

Let op: door de werkzaamheden op de A7 wordt ook extra drukte op de A9 verwacht. Dus ook mogelijke vertraging op de weg Haarlem-Alkmaar v.v.! Dit geldt voor alle clubs boven het IJ.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram