header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd ABC11D

Let op: A/B trainingen op woensdagmiddag!

18-9-2012

Net als afgelopen seizoen zijn wij ook dit jaar gestart met een gecombineerde A/B training van totaal 1,5 uur op een vaste avond.  Op basis van de evaluatie van vorig jaar en de afgelopen week hebben we een aantal zaken aangepast.

Als eerste hebben we de training dit jaar gepland op de woensdag aan het einde van de middag. Dan zijn namelijk de meeste trainers van HBS beschikbaar. En we zijn gestart met een looptraining cq warming-up voorafgaand aan de veldtraining! Deze looptraining van een half uur wordt door professionals begeleid en het is de bedoeling dat de looptrainingen uiteindelijk ook voor de topteams worden georganiseerd. Jullie hebben als breedteteams de primeur. De eerste reacties zijn positief.

Maar daarmee zijn we er nog niet. Wij hebben ook gemerkt dat eigenlijk alle A en B teams het prettig vinden om zoveel mogelijk met het eigen team te trainen en met een eigen trainer. Voor de trainer is het dan ook makkelijker om de oefeningen goed op het betreffende team af te stemmen.

Daarom hebben wij een vaste indeling gemaakt die tot de winterstop ongewijzigd blijft. Nog niet alle teams zijn bezet met vaste namen. Deze teams krijgen dan niet iedere week dezelfde trainer, maar afwisselend een van onze toptrainers!
Een verzoek aan alle deelnemers van de A/B training:
  • Kijk voorafgaand aan de training goed waar je als team staat ingedeeld op het veld en bij welke trainer! Deze indeling blijft tot de winterstop iedere week hetzelfde.
    (Bekijk de indeling in de bijlage)
  • Na de looptraining direct naar je eigen velddeel gaan, dan kan de training op tijd beginnen en kan er intensiever worden getraind. De trainers zorgen dat het benodigde materiaal klaar staat. Ze hebben voor iedere avond een vast trainingsprogramma, dat zij op maat maken voor het team waarmee ze werken!

En tot slot: het is de bedoeling dat binnenkort de bar in het clubhuis ook op woensdag opengaat. Dit betekent dat de teams na de training nog een lekker drankje kunnen gaan drinken.

Voor de zekerheid melden wij nog een keer dat de A/B training niet vrijblijvend is! Wij doen er van onze kant van alles aan om er een succes van te maken. Natuurlijk horen wij graag ervaringen, ideeën.

Wij wensen alle teams veel trainingsplezier!!
 
Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Gerelateerde nieuwsberichten

Sponsoren

Facebook

Instagram