header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Gezocht begeleider/coördinator scheidrechterscursussen

Nieuws afbeelding 11-11-2012
De scheidrechterscommissie komt na enige opstartproblemen weer op sterkte. Inmiddels zijn een aantal nieuwe commissieleden ingewerkt en ziet het er voor de herfstcompetitie naar uit dat de problemen in dit gedeelte van het seizoen beperkt blijven.
 
De commissie is nog op zoek naar een begeleider/co"rdinator voor scheidrechtersscursussen (dus niet geven, al zijn nieuwe cursusleiders altijd welkom).
 
Hij of zij bekijkt welke leden een kaart dienen te halen, mailt de kandidaten, organiseert cursussen (nieuw seizoen komt er e-learning(via de pc) en examendata en examinator, verstuurt de examenlijst naar bond en wikkelt de administratie af wat betreft kaarten (invoeren nummers en versturen naar cursisten). Kortom een echte regelaar. Meer informatie kan ingewonnen worden bij [email protected]
 
De huidige scheidsrechterscommissie heeft inmiddels vijf nieuwe leden en wordt bijgestaan door meerdere oudgedienden om sneller op stoom te komen.
 
Daarnaast roepen we de coaches en de managers van de ABC11D-teams op versneld in hun team te inventariseren wie er kan fluiten (scheidsrechterskaart en welk niveau) bij thuiswedstrijden van hun kind of bij ABC11D wedstrijden en deze informatie door te zetten naar de scheidsrechterscommissie. Ook kan de schiedsrechterscommissie hier jullie voor benaderen.

Denk je te kunnen helpen, stuur dan direct een mail naar de scheidsrechterscie ([email protected] )
namens de scheidsrechterscie

Marten van Vliet
bestuur van HBS

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram