header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Dames 1

Dames 1 verslaat Myra

14-9-2012

Nadat hockey.nl al eerder het volgende schreef:

 

HBS - Myra 2-0 (1-0)

1-0 Nini Jens, 2-0 Sanne Immer

'Myra heeft een sterke ploeg en kan goed druk zetten', aldus Linda Smets, teamanager van HBS. 'Beide teams hebben een stevige pot gespeeld. Als HBS hebben wij met enorm veel inzet uiteindelijk de winst binnengehaald. Onze laatste man, Floor Been, was de sturende kracht achterin. Met haar ervaring hielp zij de jonkies in het team.'

Volgt nu het verslag geschreven door HBS dames 1 speelster Tineke.:

Afgelopen zondag stond de eerste thuiswedstrijd tegen Myra op het programma. Na de verloren wedstrijd tegen Overbos van vorige week waren we er nog meer op gebrand om te winnen! En gelukkig dat hebben we ook gedaan!

 

Nadat we vorig jaar zo vaak een doelpunt in de eerste minuut tegen kregen, zijn de rollen dit seizoen gekeerd en binnen 50 seconden stonden we dan ook met 1-0 voor. Wat een heerlijk gevoel! En wat speelt het toch fijn als je 1-0 voorstaat. Tijdens de wedstrijd konden we lekker ons eigen spel spelen. Er waren mooi uitgespeelde aanvallen en ook verdedigend zat het goed dicht! Myra zelf raakte gefrustreerd wat resulteerde in een stick in de maag van Floor terwijl het spel al voor een gele kaart stil lag. Jammer dat de scheidsrechters dit alleen niet meekregen!

Hierna brak eindelijk de slotfase van de wedstrijd aan! Zou het ons dan toch lukken om die 3 punten vast te houden...

 

In de laatste altijd lastige minuten hadden we maar 1 doel voor ogen, die 3 punten binnenhalen. Met slim spel werd de hoekvlag opgezocht en hoe ze het precies deed geen idee maar hier wist Eef in de laatste seconden een strafcorner uit te halen.

Uit deze strafcorner kwam door shoot van de lijnstop van Myra een strafbal. Waar ik vorige week de strafbal nog miste, maakte Sanne het nu wel af!

 

Al met al hebben we het met elkaar heel netjes en degelijk uitgespeeld! We kunnen dan ook supertrots op onszelf zijn! Mooi om te zien dat er een stijgende lijn in ons spel zit. Waar we voorgaande jaren onszelf in de laatste minuten vaak in de problemen brachten, hebben er afgelopen zondag mooi laten zien dat het dit seizoen anders is!

 

Komende zondag spelen we uit tegen Alkmaar! We hopen u weer langs de lijn te zien! Tip: zorg dat u er op tijd bent want zelfs met 1 minuut te laat kunt u al een mooi doelpunt van ons gemist hebben! ;-)

 

Tot zondag!

Tineke

 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram