header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Dames 1

HBS dames 1 startte het seizoen tegen Overbos

Nieuws afbeelding 4-9-2012

Deze eerste zondag van het seizoen is er een waar we met z’n allen enorm naar hebben uitgekeken. We mochten weer! De adrenaline gierde door onze lichamen en we konden niet wachten om het veld op te stappen en te laten zien wat we kunnen. Maar ondanks alle positieve energie kennen we het team van Overbos en wisten we wat ons te wachten stond. Een team waarvan we elke keer denken dat we beter zijn, maar winnen hebben we nog niet gedaan.

We begonnen de wedstrijd goed en creëerden veel kansen. We haalden corners die er helaas steeds net niet in gingen, maar we waren gevaarlijk en oefende druk uit op hun verdediging. Onze press stond goed en Overbos had moeite om onze cirkel te bereiken. Vooralsnog waren we erg aan elkaar gewaagd en gingen met 0-0 de rust in. We moesten onze concentratie vasthouden om ervoor te zorgen dat wij het eerste doelpunt zouden maken en niet Overbos. Helaas scoorde Overbos het eerste doelpunt doordat wij net niet op tijd schakelde, verbaast waren over de beslissingen van de scheidsrechters, onze tegenstander net iets te vrij lieten en hun een seconde teveel gaven om na te denken. Het was 1-0 voor Overbos. We hadden nog 18 minuten om het goed te maken.

De bal heeft een paar keer op de doellijn gelegen, maar we kregen hem maar niet in dat goal. Uiteindelijk hebben we nog een strafbal gekregen, maar ook die hebben we niet over de doellijn gekregen. Het meest frustrerende is waarschijnlijk dat we er zo dichtbij waren. Wat ontzettend jammer dat we onze eerste wedstrijd niet hebben kunnen winnen.. Het enige voordeel is dat we ‘Overbos uit’ hebben gehad en we op ons eigen veld nog een keer de kans krijgen om te laten zien dat we wel kunnen winnen.

Volgende week spelen we onze eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Myra komt op bezoek. Andere tegenstander, andere scheidsrechters en dus weer een hele andere wedstrijd! Kom ons aanmoedigen, want wat is het toch fijn om al die trouwe supporters na de zomer weer langs de lijn te zien!

Dames 1.


ZONDAG 9 SEPTEMBER, 12.45   HBS dames 1 vs. Myra dames 1! Komt allen...


Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram