header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Dames 1

Dames 1 klaar voor de competitie

Nieuws afbeelding 31-8-2012

Klaar voor de start!

Zondag staat onze eerste competitiewedstrijd weer op het programma. We hebben geen tijd om in te komen want Overbos uit is gelijk een spannende pot. Afgelopen maand hebben we hard gewerkt om de basis van ons spel weer op te halen en verder uit te bouwen naar nog beter hockey. In een maand tijd hebben we veel stappen gemaakt en zijn we als team gegroeid. Zowel op het veld als daar buiten. Zo hebben we naast veel trainingen en oefenwedstrijden ook een teamweekend gehad. Tijdens dit weekend, met als thema ‘Expeditie Devils dames 1’, zijn we op Texel door de staf fysiek en mentaal op de proef gesteld.

Ons team is uitgebreid met een nieuwe speelster Bodil Elbrink en oud bekenden Dorith Zandhuis en Guusje Molenaar. Verder is ook de staf aangevuld met Linda Smets die samen met Jolien de taak als manager op zich zullen nemen. Stefan Pastoor verzorgde vorig jaar al de looptrainingen, maar zal dit seizoen nog meer betrokken zijn. Kortom, wij zijn er klaar voor en kunnen niet wachten om te beginnen aan weer een mooi hockeyseizoen.

Bent u benieuwd naar ons vernieuwde hockeyspel? Aanstaande zondag spelen wij om 12.45 uur in Beverwijk tegen Overbos Dames 1.

Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram