header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd ABC11D

Definitieve teamindeling komende seizoen

11-7-2012
Nu ook alle definitieve selecties afgelopen weekend bekend zijn is de teamindeling voor het komende seizoen helemaal rond en zichtbaar in Lisa.
 
Na publicatie van de teams voor seizoen 2012-2013 op 9 juni zijn er afgelopen weken een aantal verzoeken bij ons binnen gekomen om een verandering van team cq vragen om toelichting. We hebben iedereen een persoonlijke reactie en toelichting gegeven. In een klein aantal gevallen heeft een persoonlijk gesprek plaatsgevonden. Voor de meeste van jullie is plaatsing naar tevredenheid verlopen. We hebben helaas niet alle verzoeken kunnen honoreren.
 
We wensen iedereen een heerlijke zonnige zomer. Doe veel energie op om in september een mooie seizoensstart te kunnen maken in je nieuwe team.

Voor de breedteteams start het seizoen tegelijk met de scholen in de week van 3 september.
De eerste teams beginnen in de week van 20 augustus, tenzij anders afgesproken. De tweede teams hebben afspraken gemaakt met hun trainer, coach wanneer hun eerste training start.
 
De reguliere trainingstijden van de selectieteams en de breedteteams worden pas laat in de zomer bekend. Dit heeft te maken met de lesroosters van de meeste trainers (en de teams die zij gaan trainen) en deze zijn ook pas in september op zijn vroegst bekend.
 

Jeugd

Senioren

Gerelateerde nieuwsberichten

Sponsoren

Facebook

Instagram