header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Teamindelingen ABC11D voor het seizoen 2012-2013

9-6-2012
De nieuwe teamindelingen voor het seizoen 2012-2013 zijn bekend. Kijk maar snel in welk team je speelt komend seizoen.

Klik op de site in de rechterkolom 'Mededelingen' op ‘Jeugd ABC11D’. Tot dinsdag staan de nieuwe teams op de site. Daarna kun je ze alleen zien via je inlogcode.

Binnenkort staan in Lisa de gegevens van het afgelopen seizoen nog vermeld. Na 30 juni zijn de nieuwe teams, inclusief hun coaches en managers zichtbaar.

Alle eerste twee teams per lijn trainen vanaf komende week door tot eind juni in hun nieuwe samenstelling. Deze spelers en speelsters ontvangen hiervoor van hun nieuwe coaches/trainers een uitnodiging met trainingstijden en oefenwedstrijden.

Alle andere teams in de B-, C- of D-lijn kunnen zich opgeven voor het Eigen Huis Toernooi. Het toernooi duurt drie weken en begint komende week.
 
De breedteteams spelen in dezelfde lijn als waarin ze dit seizoen hebben gespeeld. Op de maandagen spelen de D-jeugdleden, de dinsdag is voor de C-jeugd en woensdag spelen de B-jeugdleden. Elke dag wordt gespeeld van 18.00 uur tot 20.00 uur. Geef je vandaag nog op via het inschrijfformulier op de site!
 
De A-jeugd kan meedoen met de Zomer Avond Competitie, die gespeeld wordt op de donderdagavonden in juni.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram