header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd ABC11D

Informatie over teamindelingen ABC11D seizoen 2012-2013

9-6-2012
De nieuwe teamindelingen voor de ABC11D zijn bekend. Kijk snel in welk team je komend seizoen speelt.

Ga naar het bericht hieronder "De selectieteams voor de ABC11D voor het seizoen 2012-2013' en ga naar de bijlage. Deze bijlage is tot dinsdag 12 juni openbaar.

Hoe is de teamindeling tot stand gekomen?

Het afgelopen seizoen hebben coaches, trainers, de technische staf en de AB11D-coördinatoren jullie op verschillende manieren met plezier gevolgd. In een tweetal evaluatieronden zijn gesprekken gevoerd met jullie coaches. Op basis hiervan hebben onder andere tijdens het seizoen een aantal wisselingen tussen teams plaatsgevonden en is vanaf april een start gemaakt met het meetrainen van een aantal spelers/speelsters met hogere teams.

Ook zijn in die gesprekken wensen neergelegd over wie graag met wie samen wil (blijven) spelen. Een aantal van jullie heeft deelgenomen aan een tweetal selectietrainingen, waar nog eens heel gericht is gekeken naar jullie hockeykwaliteiten.
Wij hebben alle aspecten op een rij gezet en per lijn in onderling overleg een indeling gemaakt. Met steeds als doel voor ogen dat je:
  •  je thuis voelt in je team;
  • op je eigen niveau kunt spelen;
  • in een team zit, waarbij je je talent kan ontwikkelen;
  • met andere kinderen speelt, waarmee je het gezellig hebt!
Vragen over de teamindeling?

Het kan zijn dat je vragen hebt over de indeling.  Deze vragen ontvangen wij graag per mail op: [email protected]  Wij beantwoorden je vraag zo goed en zo snel mogelijk.
 
Doortrainen 1e en 2e teams in juni

Alle 1e en 2e teams trainen dit jaar in hun nieuwe samenstelling door vanaf week 11 juni tot eind juni. Bij een aantal teams zijn de 1e en 2e teams nog niet helemaal definitief. In die gevallen wordt doorgetraind met een grotere 1e teamselectie of trainen het 1e en 2e team samen. Eind juni zijn de definitieve teams bekend! Jullie worden nog geïnformeerd over de trainingsdata in juni.

Overige jeugdteams spelen in juni Eigen Huis Toernooi en ZAC

De B-, C- en D-jeugd kan in juni deelnemen aan het Eigen Huis Toernooi. Het duurt 3 weken en vindt plaats op maandag voor de D-, dinsdag voor de C- en woensdag voor de B- jeugd. Alle avonden van 18.00 uur tot 20.00 uur. De A-jeugd kan in juni meedoen aan de Zomer Avond Competitie.

Start trainingen en competitie nieuwe seizoen

Om goed voorbereid aan de competitie te beginnen starten de 1e teams hun trainingen in de week van 20 augustus. Dit is al eerder in het seizoen aangegeven! Hun competitie start namelijk op 8 september.
Voor de andere teams starten de trainingen in de week van 4 september. Hun competitie start op 15 september.

Komend seizoen coach of manager ?

Voor volgend jaar hebben we in totaal 41 teams. Het wordt weer een hele uitdaging om voor alle teams coaches en managers te vinden. We hebben er alle vertrouwen in dat het ook dit jaar gaat lukken.
Een aantal coaches en managers van het afgelopen seizoen hebben aangegeven weer van de partij te zijn!! Iedereen die zijn steentje wil bijdragen is uiteraard welkom. Ook daarvoor kun je terecht bij [email protected]

Wij wensen jullie allemaal vast een hele fijne zomervakantie en zien jullie graag de komende maand bij de trainingen, diverse toernooien of huldigingen op HBS!

Met sportieve groet, van de technische staf en de ABC11D-commissie

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram