header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jongste Jeugd (Funky, Puppies, 8DEF en G-hockey)

De teams Jongste Jeugd (8DEF) voor het seizoen 2012-2013

Nieuws afbeelding 10-6-2012
De nieuwe teams van de Jongste Jeugd (8DEF) voor het komend seizoen zijn bekend.

Deze lijst is alleen nog in het gesloten gedeelte van de HBS-site te vinden. Hierin staan  alle teams van F tot en met 8D vermeld. Alleen door middel van inloggen kunt u nog bij deze gegevens. Ga dan naar het onderdeel Documenten,  en het subonderdeel Jongste Jeugd (8DEF).

1. De teamindelingen zijn met zorg gemaakt en uiteraard hopen wij het komende seizoen op zoveel mogelijk hockeyplezier. De teamindelingen zijn definitief en wij zullen alleen schuiven indien de teams in numerieke onbalans zijn, zoals in de 2e jaars E bij de jongens.
2. De trainingen zijn op woensdag (voor iedereen verplicht) en vrijdag (instuif voor F, 1e jrs E. Verplicht voor 8D en 2e jrs E). De Puppies zullen op vrijdag blijven trainen.

3. De trainingstijden zijn nog niet definitief bekend en daarin zijn we afhankelijk van de beschikbaarheid van de trainers. Wij streven er naar om op de woensdag de onderstaande tijden aan te houden, het kan echter zijn dat we genoodzaakt zijn om 1 of meerdere teams eerder of later te laten trainen vanwege de beschikbaarheid van trainers.

13.30-14.30 F-jes
14.30-15.30 1ste jaars E
15.30-16.30 2e jrs E
16.30-17.30 8D (8E kan verschuiven!)
De tijden van de trainingen (en de keeperstraining) op vrijdag zijn tussen 16.00 en 18.00.

4. De nieuwe teams (MF4 en M6E8) zullen eerst gaan trainen en pas later in het seizoen wedstrijden gaan spelen. De exacte datum is afhankelijk van de ontwikkeling van deze teams.

5. Wij zijn nog op zoek naar coaches en managers. Ouders die coach en of manager willen zijn kunnen dit opgeven door een mail te sturen naar [email protected]. Echter wel graag in overleg met het team.

6. Op 13 en 20 juni trainen we nog 2x door met de nieuwe teamindeling. De exacte tijden hiervan staan elders op de site.
http://mhchbs.nl/site/default.asp?Option=51&NewsID=2063&Volledig=1

Met vriendelijke groet,

De 8DEF-cie

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram